Michael Pilarczyk: Je bent zoals je denkt (acht inspirerende quotes uit het boek)

Michael Pilarczyk: Je bent zoals je denkt (acht inspirerende quotes uit het boek)

Na het succes van ‘Master your mindset‘ is recent het boek ‘Je bent zoals je denkt‘ van Michael Pilarczyk (51) uitgekomen. In dit artikel acht inspireerde quotes uit het boek over verbinding met de bron.

In het boek ‘Je bent zoals je denkt, in verbinding met de bron’ legt de ondernemer uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. “Wanneer je het proces van gedachten en hun magische werking werkelijk begrijpt, en weet toe te passen, zul je in staat zijn om dromen en wensen om te zetten in realiteit”, schrijft Michael Pilarczyk in de inleiding van het boek.

Michael Pilarczyk

De auteur is bekend als radio-dj, tv-presentator en zakenman en noemt zichzelf tegenwoordig leraar in levenskunst. Hij begeleidt mensen op het gebied van bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, zingeving en zakelijk succes, zo valt te lezen in een interview van De Ondernemer. Zelf leerde de miljonair veel uit twee klassiekers: As A Man Thinketh van James Allen (1903) en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (1910). Die twee boeken heeft hij dan ook als uitgangpunt genomen voor zijn nieuwste boek. Dankzij toegankelijk hedendaags taalgebruik en heldere metaforen neemt de auteur je in dit boek mee in de wereld van gedachten, mindset, de wet van aantrekking en creatie, manifesteren, rijkdom en nog veel meer.

Je bent zoals je denkt

Net als zijn vorige bestseller ‘Master your Mindset‘ is deze toekomstige bestseller ‘Je bent zoals je denkt‘ een must-read voor mensen die op zoek zijn naar kennis en wijsheid op het gebied van mindset en zelfontwikkeling. Om je alvast voor te bereiden op 172 pagina’s inspirerende woorden, hierbij alvast een lijst met acht inspirerende quotes uit het boek.

De mens wordt gecreëerd en verwoest door niemand anders dan zichzelf.

James Allen

Als je anders kijkt naar de wereld om je heen zal je zien dat de wereld verandert.

Wayne W. Dyer

Dromen zijn de zaadjes van een toekomstige werkelijkheid.

James Allen

Het beste wat je kan doen voor de wereld is het beste maken van jezelf.

Wallace D. Wattles

Als je erin gelooft zie je kansen. Doe je dat niet, dan zie je obstakels.

Wayne W. Dyer

Dankbaarheid brengt je het goede en het geluk op je levenspad.

Michael Pilarczyk

Geluk en toeval verschijnen vaker op je pad als je exact weet wat je bestemming is.

Michael Pilarczyk

Het zijn niet de omstandigheden die de kwaliteit van je leven bepalen, maar hoe je omgaat met die omstandigheden.

Epictetus

Bestel het boek

Het boek ‘Je bent zoals je denkt‘ van Michael Pilarczyk is te koop via de lokale boekhandel en via bol.com. Het boek kwam officieel uit op 19 juli 2021. Op die dag was het boek direct uitverkocht, en kondigde Michael Pilarczyk op Instagram aan dat er een tweede en een derde druk zou komen. Wie zijn exemplaar snel bestelt, heeft zijn boek dan waarschijnlijk begin augustus in huis.