Dit boek helpt ondernemers om te digitaliseren

Dit boek helpt ondernemers om te digitaliseren

In een digitale wereld moeten ondernemers niet onderdompelen. ‘Word eens volwassen’, boek van auteur Christiaan Slierendrecht, is er voor ondernemers die alles uit het ondernemerschap willen halen door middel van digitaliseren.

De overgang van informatie naar een digitale vorm. Het blijkt vaak een té grote stap voor ondernemers. Er zitten ondernemers met de handen in het haar en er zijn ondernemingen die met hun hoofd in de wolken zitten om hun dienstverlening efficiënter te maken.

De spelregels in de online wereld zijn complex en soms ongrijpbaar. Je leert digitaal volwassen te worden en de juiste keuzes te maken. Digitaliseren helpt ondernemers meer rendement uit online te halen.

Digitaliseren

In het boek ontdekken ondernemers: Waarom pokerspelers betere beslissingen maken dan schakers, hoe je 300% meer omzet maakt in dezelfde tijd, waarom de 4 P’s van marketing hun beste tijd hebben gehad, hoe je een reis in de tijd maakt en zo een beter resultaat behaalt, een uniek model voor online groei gebouwd op tien jaar praktijkervaring.

De uitgever van het boek is: S2uitgevers. Het boek (15 x 23 cm) is verkrijgbaar voor € 21,95, het heeft een geïllustreerde paperback en is 272 pagina’s lang.

Auteur Slierendrecht is online strateeg en eigenaar van digital marketing bureau JijOnline. Zijn levenservaring en het werkgebied waarin hij actief was hielp hem bij het schrijven van het boek. De voormalig professioneel pokerspeler combineert zijn ervaringen als ondernemer, pokerspeler en business analist tot een uniek perspectief op online ondernemerschap. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond, lanceerde in 2005 zijn eerste zakelijke website en werkte enkele jaren als business analist in de financiële sector om in 2011 te starten als fulltime online ondernemer.