Boekenplank van Michael Pilarczyk

Boekenplank van Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk schreef in de afgelopen jaren twee keer een boek over bewustzijn, persoonlijk succes en mindset. Maar wat staat er bij de leraar in de levenskunst in de boekenkast? Een overzicht.

De tijd dat meer mensen Pilarcyk kende van zijn carrière in de media lijkt voorbij. Want hoewel hij in de jaren negentig een bekende DJ op Radio 538 en tv-presentator bij TMF en RTL was, zullen veel mensen hem nu kennen van zijn boek, podcast en online programma. Allemaal gaan ze over mindset en weg naar succes. Nadat we de boekenkast van de auteur in duiken, staan we even stil bij de twee succesvolste boeken van zijn hand en zijn online programma.

Boek Michael Pilarczyk

In 2016 bracht de auteur het boek ‘Master Your Mindset‘ uit. Dit boek gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes. De eigen ervaring van Michael Pilarczyk speelt, zeker in het eerste hoofdstuk van het boek, een grote rol. ‘Master Your Mindset’ gaat over het begrijpen van je eigen mindset (denkwijze) en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

In de zomer van 2021 kwam zijn volgende boek ‘Je Bent Zoals Je Denkt‘ boek uit. Dit is niet zozeer een vervolg op ‘Master your Mindset‘, maar gaat wel over hetzelfde onderwerp, namelijk hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. “Zoals je denkt, zo zal je zijn en zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen, zal je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt.” Het boek bestaat uit een vrije vertaling van twee klassiekers: As A Man Thinketh van James Allen (1903) en The Science of Getting Rich van Wallace D. Wattles (1910). Verder is dit boek van Michael Pilarczyk aangevuld met eigen visies en inzichten.

Your Roadmap

Wie één van de twee bestsellers heeft gelezen zal zeker het één en ander herkennen in de masterclass en het online programma van Michael Pilarczyk. De gratis masterclass ‘Een Goed begin’, was de opmaat naar een nog veel uitgebreider online programma waarin Pilarczyk en Cindy Koeman je alles leren over persoonlijk meesterschap, mindset, en de strategie voor succes. Zelf noemen ze ‘Your Roadmap‘ een persoonlijke gids naar een succesvol en gelukkig leven. In de urenlange video’s en online bijeenkomsten en vele pagina’s naslagwerk komen verschillende boeken en auteurs en onderwerpen voorbij. Dit vormt dan ook de basis voor het bovenstaande boekenoverzicht.