Over ons

Sinds 2005 geven we met Regioactueel.nl een podium aan kunst, cultuur en achtergronden uit verschillende regio’s in Nederland. In samenwerking met auteurs en platforms verschijnen er op deze site regelmatig blogs op het gebied van: kunst en cultuur, campinglife, tech en gadgets en lifestyle; In de regio en daarbuiten. We geven het begrip storytelling handen en voeten door met meest geschikte media-technieken, verhalen in beeld te brengen. Voor velen dagelijkse, wekelijkse of incidentele bezoekers is Regioactueel een begrip. We hebben dan ook al een lange historie. Een korte terugblik:

Regioactueel.nl is begonnen als nieuwssite, tegenwoordig zijn we dat niet meer. Sinds 2005 werden gebeurtenissen met grote én kleine nieuwswaarde in de omgeving van de Gemeente Woensdrecht in beeld gebracht met artikelen, video- en fotoreportages. Dat klinkt nu heel vanzelfsprekend, maar in die tijd waren we hier nog uniek in.

De redactie heeft bovendien een periode samengewerkt met streekomroep ZuidwestTV. Vanaf juli 2017 t/m heden werkt Regioactueel.nl samen met Nieuws.nl. Berichten uit de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom en Reimerswaal verschijnen hierdoor op nieuwe sites. De redactie van Regioactueel.nl (bestaande uit twee journalisten) beheert  Woensdrecht.nieuws.nl, en Bergen-op-Zoom.nieuws.nl (voorheen ook Reimerswaal.nieuws.nl ).