Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Nieuws uit de gemeente Bergen op Zoom (Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat) kun je onder meer vinden op Bergen-op-zoom.nieuws.nl. 

Verder kun je lokaal nieuws en regionaal nieuws uit de gemeente Bergen op Zoom lezen op de volgende nieuwssites:

Deze bronnen zijn afkomstig uit de app NewsMarker.

Actueel nieuws uit Bergen op Zoom

Hieronder een greep uit het actuele nieuwsaanbod uit Bergen op Zoom:

 • Grondstoffen voor synthetische drugs in beslag genomen
  Politiemensen en medewerkers van de Koninklijke Marechaussee hebben woensdag grondstoffen voor synthetische drugs in beslag Het bericht Grondstoffen voor synthetische drugs in beslag genomen verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • De drie B’s… Bach, Beethoven, Brahms
  Op 30 september staat Jeroen de Groot in de Hofzaal van het Markiezenhof met ‘De Het bericht De drie B’s… Bach, Beethoven, Brahms verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • Piets weerbericht: vandaag windstoten
  Waarschuwing watersport en verkeer: vandaag windstoten in kracht 6 of 7. In het Waddengebied tot Het bericht Piets weerbericht: vandaag windstoten verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • The Best of Simon & Garfunkel in De Maagd
  Syb van der Ploeg, Maarten Peters en anderen staat op 30 september in De Maagd Het bericht The Best of Simon & Garfunkel in De Maagd verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • Bravis ziekenhuis versoepelt coronamaatregelen
  In het kielzog van de rijksoverheid versoepelt het Bravis ziekenhuis een aantal coronamaatregelen. Vanaf zaterdag Het bericht Bravis ziekenhuis versoepelt coronamaatregelen verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • Piets weerbericht: vandaag nazomertemperaturen
  Vandaag op deze eerste dag van de astronomische herfst is de zon er flink bij Het bericht Piets weerbericht: vandaag nazomertemperaturen verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • A4: weekendafsluiting tussen Belgische grens en knooppunt MarkiezaatA4: weekendafsluiting tussen Belgische grens en knooppunt Markiezaat
  A4: weekendafsluiting tussen Belgische grens en knooppunt Markiezaat van vrijdag 24 september 21.00 uur tot Het bericht A4: weekendafsluiting tussen Belgische grens en knooppunt Markiezaat verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • Zeilclub Aan Lager Wal ontvangt OQ bent welkom stickerZeilclub Aan Lager Wal ontvangt OQ bent welkom sticker
  Zaterdag ontving Zeilclub Aan Lager Wal uit handen van Tom Cats en Kees Spikker van Het bericht Zeilclub Aan Lager Wal ontvangt OQ bent welkom sticker verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • Piets weerbericht: Van bijna grondvorst naar nazomer en herfst
  Het wordt een week met snelle wisselingen van de komende nacht bijna grondvorst naar een Het bericht Piets weerbericht: Van bijna grondvorst naar nazomer en herfst verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »
 • Laatste publiekswandeling Mattemburgh van dit seizoen
  Op zondag 26 september organiseert Brabants Landschap de laatste publiekswandeling dit seizoen door de tuinen Het bericht Laatste publiekswandeling Mattemburgh van dit seizoen verscheen eerst op Bergen op Zoom. Lees meer »