Woensdrecht

Woensdrecht

Dankzij kranten, nieuwssites, radio en televisie kun je altijd en overal op de hoogte blijven van nieuws uit jouw regio. Regioactueel.nl is in 2005 begonnen als nieuwssite. Ondertussen werkt de voormalige redactie van Regioactueel voor verschillende andere nieuwsmedia in de regio. Nieuws uit de gemeente Woensdrecht (Hoogerheide, Ossendrecht, Putte, Huijbergen, Woensdrecht) is te lezen op Woensdrecht.nieuws.nl.

Verder kun je lokaal nieuws en regionaal nieuws uit Hoogerheide, Ossendrecht, Putte, Huijbergen en Woensdrecht lezen op de volgende nieuwssites. Deze lijst met bronnen is afkomstig uit de app NewsMarker.

Actueel nieuws gemeente Woensdrecht

Een greep uit het nieuwsaanbod uit de gemeente Woensdrecht:

 • Lezing 100 Jaar luchtvaart en boekpresentatie Fokker F25 in raadszaal HoogerheideLezing 100 Jaar luchtvaart en boekpresentatie Fokker F25 in raadszaal Hoogerheide
  Vrijdagavond zat de raadszaal van het gemeentehuis vol met belangstellenden voor de lezing over de bijdrage van de Zuidwesthoek van Brabant aan 100 jaar luchtvaart in Nederland. Naast de lezing van Jan Dammer over de geschiedenis van de luchtvaart in onze regio, werd bovendien het boek over de Fokker F25… Read more »
 • Lots of Fashion in Hoogerheide feliciteert Podium Kloosterhof met 15-jarig bestaanLots of Fashion in Hoogerheide feliciteert Podium Kloosterhof met 15-jarig bestaan
  Lots of Fashion in Hoogerheide heeft, als felicitatie voor het 15-jarig bestaan van Podium Kloosterhof, de acht gastvrouwen in het zonnetje gezet met nieuwe kleding. De gastvrouwen van Podium Kloosterhof zullen het publiek voortaan ontvangen in een mooie zwarte jurk en een sjaal in de huiskleuren van het kleine theater.… Read more »
 • Jubileum Brabantse Wal Festival groots gevierd in 2020
  Ter gelegenheid van de 10e editie van het Brabantse Wal Festival wordt het publiek in april 2020 getrakteerd op record aantal artiesten. In de roze tent langs de Scheldeweg in Hoogerheide zullen wederom de Foute Mega Party, de Muziekmiddag, een Hollandse Avond en Kinderdisco met Popavond plaatsvinden. De organisatie laat… Read more »
 • 20 November, lezing door theoloog Jan Brok
  Op woensdag 20 november geeft theoloog Jan Brok een lezing met als titel ‘Nieuwe vormen van spiritualiteit: dreiging of groeikans?’ In het nabije verleden werd in de kerken al te vaak angst gezaaid in plaats van menselijkheid. Mensen keerden zich af van de kerken en er ontstonden nieuwe vormen van… Read more »
 • Sinterklaas intocht in Putte op 17 november
  Op zondagmiddag 17 november zal Sinterklaas rond één uur verwelkomd worden bij de Sint Dionysiuskerk in Putte. De intocht wordt georganiseerd door de basisschool in Putte in samenwerking met Stichting Sociale Culturele Evenementen Putte, Fanfare De Volharding en MFC De Biezen. Na een toneelstukje door de sinterklaasvereniging zal Sinterklaas met… Read more »
 • Kerstconcert in Woensdrecht op 24 december
  Voor het eerst en voor het laatst is er op dinsdag 24 december van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur een sfeervol kerstconcert te beluisteren in Woensdrecht. Dit concert vindt plaats in de Sint-Jozefkerk, maar is geen kerkelijke dienst. De entree is gratis (vrijwillige bijdrage). Harmonie Aurora en popkoor Dazzl zijn… Read more »
 • Zondag 17 november, Sinterklaasintocht in Ossendrecht
  In Ossendrecht wordt Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op zondag 17 november rond 13:30 uur op de Markt verwacht, waar wethouder Kielman hem namens de gemeente zal verwelkomen. Vanaf de Markt gaat de Sint met zijn Pieten een rondje door het dorp om te eindigen bij De Drieschaar. Onderweg verzorgt… Read more »
 • Verdachte overval tankstation aangehouden
  Een 30-jarige man uit Bergen op Zoom is maandagmorgen omstreeks 11.30 uur met toestemming van de officier van justitie op de Halsterseweg aangehouden als verdachte van de overval zaterdagavond van een benzinestation aan de Wouwsestraatweg. Dat meldt de politie. Het incident gebeurde zaterdagavond rond 18.45 uur. De overvaller was niet… Read more »
 • Sinterklaasintocht Woensdrecht en Hoogerheide op 17 november
  Op zondag 17 november heten we Sinterklaas en zijn Pieten weer hartelijk welkom in Woensdrecht en Hoogerheide. Met medewerking van de plaatselijke harmonieën en vrijwilligers van het verenigingsleven organiseert Stichting Openbare Feestelijkheden op zondag 17 november een mooie intocht voor Sinterklaas. Woensdrecht In Woensdrecht verwelkomen we Sinterklaas om 12.00 uur… Read more »
 • Brabants Landschap kindermiddag op 27 november
  Op 27 november organiseert Brabants Landschap de laatste kindermiddag van dit seizoen. “Voedselbosboer” In het voedselbos willen we niet alleen veel dieren een thuis bieden, maar kunnen wij ook snoepen uit de natuur. Het voedselbos op de Kraaijenberg is nog maar net aangelegd en gaat binnenkort zorgen voor de appels… Read more »